INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek paprikų
- 2 vienetai salierų (šaknys)
- 0.5 vieneto svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- 2 valgomieji šaukštai konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkos, salierai išverdami, nulupami ir supjaustomi griežinėliais. Agurkas nulupamas, perplaunamas išilgai į 4 dalis, kurios supjaustomos skersai plonais gabaliukais. Marinuoti grybai nuvarvinami, supjaustomi mažais gabaliukais. Žirneliai taip pat nuvarvinami. Kietai išvirto kiaušinio baltymas supjaustomas kubeliais, o trynys ištrinamas kartu su majonezu ir grietine, svogūnas supjaustomas.
Viskas sudedama į dubenį, įberiama druskos, paprikos, maltų pipirų ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, puošiama grybų kepurėlėmis, konservuotais žirneliais, kiaušinio baltymu.
REKLAMA