• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1.5 stiklinės juodos duonos (džiūvesėliai)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 500 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti, supjaustyti grybai apverdami pasūdytame vandenyje. Supjaustyti svogūnai, duonos džiūvėsėliai ir grybai su prieskoniais (atskirai) pakepinami riebaluose. Į riebalais išteptą apkepo formą sluoksniais dedama kepinti džiūvėsėliai, grybai, svogūnai. Viršutinis sluoksnis turi būti grybų. Viskas užpilama grietine ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas karštas apkepo formoje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų