INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- 500 gramų pievagrybių
- 200 mililitrų grietinėlės
- 250 gramų krabų lazdelių
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šis patiekalas yra labai paprastas, nebrangus, greitai pagaminamas, todėl labai tinka jei netikėtai užklumpa svečiai.
Nurodyti ingredientai 4 porcijoms.
Bulves išvirti su lupena. Pievagrybius, krabų lazdeles, supjaustyti stambesniais gabalėliais, bulves nulupti, supjaustyti stambiomis juostelėmis. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti bulves, pievegrybius, krabų lazdeles, viską šiek tiek apkepti. Supilti grietinėlę, suberti karį ir viską gerai išmaišyti.
Patiekalas baigtas. Skanaus!
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- 500 gramų pievagrybių
- 200 mililitrų grietinėlės
- 250 gramų krabų lazdelių
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šis patiekalas yra labai paprastas, nebrangus, greitai pagaminamas, todėl labai tinka jei netikėtai užklumpa svečiai.
Nurodyti ingredientai 4 porcijoms.
Bulves išvirti su lupena. Pievagrybius, krabų lazdeles, supjaustyti stambesniais gabalėliais, bulves nulupti, supjaustyti stambiomis juostelėmis. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti bulves, pievegrybius, krabų lazdeles, viską šiek tiek apkepti. Supilti grietinėlę, suberti karį ir viską gerai išmaišyti.
Patiekalas baigtas. Skanaus!
Autorius: Sandra
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI