• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
  • 2 kilogramai kiaulienos šonkaulių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
  • 50 mililitrų padažo (barbekiu)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
  • 2 kilogramai kiaulienos šonkaulių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
  • 50 mililitrų padažo (barbekiu)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite prieskonius: cukrų, paprikos miltelius, čili, druską, kmynus, pipirus ir SANTA MARIA raudonėlius.
    Prieskonių mišiniu įtrinkite šonkauliukus ir apipilkite barbekiu padažu.
    Marinuokite apie 2-4 valandas.
    Kepkite ant karštų žarijų (~30 minučių).

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų