INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
- 2 kilogramai kiaulienos šonkaulių
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai)
- 50 mililitrų padažo (barbekiu)
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite prieskonius: cukrų, paprikos miltelius, čili, druską, kmynus, pipirus ir SANTA MARIA raudonėlius.
Prieskonių mišiniu įtrinkite šonkauliukus ir apipilkite barbekiu padažu.
Marinuokite apie 2-4 valandas.
Kepkite ant karštų žarijų (~30 minučių).
Autorius: Eglė
REKLAMA