• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 11 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio paprikų (dribsniai, grūsti)
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (raudonoji, rūkyta, smulkinta)
  • 2 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 750 gramų jaučio kumpio
  • 0.5 stiklinės rapsų aliejaus
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės mėtų (lapeliai, smulkinti)
  • 3/5 stiklinės raudonėlių (lapeliai, smulkinti)
  • 0.5 stiklinės vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žaliajam chimichurri padažui sumaišykite 1 stiklinę smulkintų petražolių, smulkintus mėtų lapelius, 0,5 stiklinės smulkintų raudonėlio lapelių, rapsų aliejų, 0,25 stiklinės raudonojo vyno acto, 1 šaukštelį grūstų raudonosios paprikos dribsnių, išspaustas 8 česnako skilteles ir viską gerai sutinkite iki vientisos masės.
    Jautienos kumpį supjaustykite į 3 didelius kepsnius, įdėkite juos į didelį indą, pridėkite žaliojo chimichurri padažo, uždenkite folija ir palaikykite šaldytuve bent 4 valandas arba net visą parą.
    Išmarinuotus kepsnius vartant pakepkite apie 30 minučių griliuje ar keptuvėje.
    Raudonajam chimichurri padažui sumaišykite 1 stiklinę smulkintų petražolių, alyvuogių aliejų, 0,25 stiklinės raudonojo vyno acto, 0,1 stiklinės smulkinto raudonėlio, smulkintą rūkytą papriką, 0,5 šaukštelio grūstų raudonosios paprikos dribsnių, 3 susmulkintas česnako skilteles ir šiek tiek druskos bei pipirų.
    Pabarstykite kepsnius iš abiejų pusių druska bei pipirais ir vartant kepkite įkaitusiame grilyje, kol abi pusės gerai apskrunda.
    Supjaustykite iškeptus kepsniu plonomis riekelėmis ir patiekite su raudonuoju chimmichurri padažu.
    Skanaus.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 11 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio paprikų (dribsniai, grūsti)
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (raudonoji, rūkyta, smulkinta)
  • 2 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 750 gramų jaučio kumpio
  • 0.5 stiklinės rapsų aliejaus
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės mėtų (lapeliai, smulkinti)
  • 3/5 stiklinės raudonėlių (lapeliai, smulkinti)
  • 0.5 stiklinės vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žaliajam chimichurri padažui sumaišykite 1 stiklinę smulkintų petražolių, smulkintus mėtų lapelius, 0,5 stiklinės smulkintų raudonėlio lapelių, rapsų aliejų, 0,25 stiklinės raudonojo vyno acto, 1 šaukštelį grūstų raudonosios paprikos dribsnių, išspaustas 8 česnako skilteles ir viską gerai sutinkite iki vientisos masės.
    Jautienos kumpį supjaustykite į 3 didelius kepsnius, įdėkite juos į didelį indą, pridėkite žaliojo chimichurri padažo, uždenkite folija ir palaikykite šaldytuve bent 4 valandas arba net visą parą.
    Išmarinuotus kepsnius vartant pakepkite apie 30 minučių griliuje ar keptuvėje.
    Raudonajam chimichurri padažui sumaišykite 1 stiklinę smulkintų petražolių, alyvuogių aliejų, 0,25 stiklinės raudonojo vyno acto, 0,1 stiklinės smulkinto raudonėlio, smulkintą rūkytą papriką, 0,5 šaukštelio grūstų raudonosios paprikos dribsnių, 3 susmulkintas česnako skilteles ir šiek tiek druskos bei pipirų.
    Pabarstykite kepsnius iš abiejų pusių druska bei pipirais ir vartant kepkite įkaitusiame grilyje, kol abi pusės gerai apskrunda.
    Supjaustykite iškeptus kepsniu plonomis riekelėmis ir patiekite su raudonuoju chimmichurri padažu.
    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų