• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 600 gramų vištiena
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustome česnakus. Sumaišome aliejų, sojos padažą, medų, česnakus ir likusius prieskonius.
    Vištienos dalis apipilame marinatu, ranka pamaišome, kad marinatas padengtų vištą.
    Marinuojame šaltai apie 2-4 valandas.
    Kepame grilyje.

Autorius: Galina

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 600 gramų vištiena
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustome česnakus. Sumaišome aliejų, sojos padažą, medų, česnakus ir likusius prieskonius.
    Vištienos dalis apipilame marinatu, ranka pamaišome, kad marinatas padengtų vištą.
    Marinuojame šaltai apie 2-4 valandas.
    Kepame grilyje.

Autorius: Galina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų