• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis mairūnų (marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino (marinatui)
  • 1 vienetas svogūnų (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus, marinatui)
  • 10 vienetų kiaulės šoninės (0,5 cm storio gabalėliai)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis mairūnų (marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino (marinatui)
  • 1 vienetas svogūnų (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus, marinatui)
  • 10 vienetų kiaulės šoninės (0,5 cm storio gabalėliai)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų