Šiltą vandenį sumaišyti su cukrumi bei mielėmis ir palikti maždaug 15 min., kad suputotų. Tuomet įmaišyti 2 šaukštus aliejaus ir 1 šaukštelį druskos. Mišinį maišant su mentele palengva berti miltus ir minkyti kol gausis vientisa kočiojimui tinkanti tešla (likusius miltus panauti kočiojimui). Gautą tešlą dėti į aliejumi pateptą dubenį, uždengti rankšluostuku ir palikti šiltai maždaug 1 val., kad pakiltų. Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedais ir pakepinti keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus. Kepinamus svogūnus pagardinti raudonėliu, druska bei pipirais. Pakilusią tešlą padalinkite į 4-5 dalis ir iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus storesnius blynus. Gautus blynus patepkite aliejumi ir apkepkite grilyje. Abiems pusėms apkepus sudėkite ant viršaus svogūnus ir dar pakepinkite apie 5-6 min. Patiekite šiltas, kaip užkandį. Skanaus.
Šiltą vandenį sumaišyti su cukrumi bei mielėmis ir palikti maždaug 15 min., kad suputotų. Tuomet įmaišyti 2 šaukštus aliejaus ir 1 šaukštelį druskos. Mišinį maišant su mentele palengva berti miltus ir minkyti kol gausis vientisa kočiojimui tinkanti tešla (likusius miltus panauti kočiojimui). Gautą tešlą dėti į aliejumi pateptą dubenį, uždengti rankšluostuku ir palikti šiltai maždaug 1 val., kad pakiltų. Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedais ir pakepinti keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus. Kepinamus svogūnus pagardinti raudonėliu, druska bei pipirais. Pakilusią tešlą padalinkite į 4-5 dalis ir iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus storesnius blynus. Gautus blynus patepkite aliejumi ir apkepkite grilyje. Abiems pusėms apkepus sudėkite ant viršaus svogūnus ir dar pakepinkite apie 5-6 min. Patiekite šiltas, kaip užkandį. Skanaus.