• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 600 gramų vištienos blauzdelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (džiovintas)
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį sudedame kečupą, sutrintą česnaką, garstyčias (geriausia "Dijon"), papriką, čili, druską ir pipirus.
    Į dubenį sudedame vištų blauzdeles ir išmaišome.
    Marinuotis vištiena turi bent 1 valandą.
    Kepame orkaitėje, griliuje ar tiesiog ant laužo. ;-)
    Prie vištienos sparnelių puikiai tiks majonezo padažai.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 600 gramų vištienos blauzdelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (džiovintas)
  • 2 valgomieji šaukštai kečupo
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį sudedame kečupą, sutrintą česnaką, garstyčias (geriausia "Dijon"), papriką, čili, druską ir pipirus.
    Į dubenį sudedame vištų blauzdeles ir išmaišome.
    Marinuotis vištiena turi bent 1 valandą.
    Kepame orkaitėje, griliuje ar tiesiog ant laužo. ;-)
    Prie vištienos sparnelių puikiai tiks majonezo padažai.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų