20 mililitrų klevų (klevų sirupas arba skystas medus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, įpilame klevų sirupo, beriame miltus, žiupsnelį druskos, įdedame grietinės ir išminkome tešlą. Iškočiotą tešlą, suvyniojame į foliją ir padedame į šaldytuvą 1 valandai. Po to supjaustome 5 mm storio griežinėliais r kepame 10-15 minučių 180 C orkaitėje.
Autorius: Adelė
INGREDIENTAI:
40 gramų cukraus
200 gramų grikių (miltai)
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 valgomieji šaukštai grietinės
20 mililitrų klevų (klevų sirupas arba skystas medus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, įpilame klevų sirupo, beriame miltus, žiupsnelį druskos, įdedame grietinės ir išminkome tešlą. Iškočiotą tešlą, suvyniojame į foliją ir padedame į šaldytuvą 1 valandai. Po to supjaustome 5 mm storio griežinėliais r kepame 10-15 minučių 180 C orkaitėje.