Mėsą supjaustykite 2,5 x 5 cm gabalėliais, gausiai pabarstykite baziliku, pipirais ir išmaišykite. Po maždaug keturių valandų išspauskite citriną ir įpjaustykite svogūno. Marinuokite maždaug parą. Prieš kepant apibarstykite druska. Kepkite grilyje ar šašlykinėje.
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
1 sauja bazilikų
1 vienetas citrinų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite 2,5 x 5 cm gabalėliais, gausiai pabarstykite baziliku, pipirais ir išmaišykite. Po maždaug keturių valandų išspauskite citriną ir įpjaustykite svogūno. Marinuokite maždaug parą. Prieš kepant apibarstykite druska. Kepkite grilyje ar šašlykinėje.