• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 skardinė konservuotų pupelių (raudonosios)
  • 2 vienetai agurkų (marinuoti arba rauginti )
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • 2 riekės duonos (balta)
  • 2 skiltelės česnakų
  • Kepimui:
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 skardinė konservuotų pupelių (raudonosios)
  • 2 vienetai agurkų (marinuoti arba rauginti )
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 1 vienetas morkų (didelės)
  • 2 riekės duonos (balta)
  • 2 skiltelės česnakų
  • Kepimui:
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duona supjaustoma nedideliais kubeliais ir su smulkiai supjaustytu česnaku pakepama. Ją geriausia pasikepti pirmą, kad gabaliukai nuo aliejaus apdžiūtų ir taptų tarškantys, o ne minkšti. Tik nereikia jų iki rudumo ir taškumo kepti.
  2. Agurkai supjaustomi smulkiai – nedideliais šiaudeliais arba kubeliais. Svogūnas supjaustomas smulkiai.
  3. Morka sutarkuojama šiaudeliais. Burokine tarka tarkuoti netiks – bus per dideli gabaliukai.
  4. Pupelės nuplaunamos ir suverčiamos į indą. (Galima imti baltas pupeles, bet jos bus šiek tiek per švelnios šalia agurkų.) Ant jų suberiamas svogūnas, sudedamos morkos ir agurkai. Išmaišyti.
  5. Druskos turėtų užtekti nuo agurkų, bet jeigu jos reikia, pabarstyti.
    Tada suberti duonos kubelius. Išmaišyti.
    (Dar paskaninti galima vien tik majonezu arba majonezo ir grietinės padažu.)
    Skanaus.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų