Papildomai gali buti agurkas, svogūnų laiškai arba poras.
Tai puiki užkanda skubantiems šeimininkams, kurie nori palepinti ne tik draugus, bet ir save :)
Batono riekutes sudedame į kepimo skardą ir dedame i orkaitę, kad riekutės lengvai apskrustų (aliejaus kepimo skardoje nereikia). Tuo metu ruošiame įdarą: sudedame varškę į didesnės talpos dubenį. Smulkiai supjaustome krabų lazdeles, papriką (taip pat galima įpjaustyti ir agurko, svogūnų laiškų, ar poro) ir sudedame į varškę. Įdedame majonezo ir viską sumaišome. Jei trūksta druskos, pasūdome truputį. Gautą užtepėlę tepame ant apskrudusio batono. Skanaus :)
Autorius: linciukas
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto paprikų (geltonoji, arba raudonoji)
1 vienetas batono (raikytas)
šiek tiek majonezo (keli)
2 vienetai varškės (9% riebumo, pakelis)
150 gramų krabų lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai gali buti agurkas, svogūnų laiškai arba poras.
Tai puiki užkanda skubantiems šeimininkams, kurie nori palepinti ne tik draugus, bet ir save :)
Batono riekutes sudedame į kepimo skardą ir dedame i orkaitę, kad riekutės lengvai apskrustų (aliejaus kepimo skardoje nereikia). Tuo metu ruošiame įdarą: sudedame varškę į didesnės talpos dubenį. Smulkiai supjaustome krabų lazdeles, papriką (taip pat galima įpjaustyti ir agurko, svogūnų laiškų, ar poro) ir sudedame į varškę. Įdedame majonezo ir viską sumaišome. Jei trūksta druskos, pasūdome truputį. Gautą užtepėlę tepame ant apskrudusio batono. Skanaus :)