• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto paprikų (geltonoji, arba raudonoji)
  • 1 vienetas batono (raikytas)
  • šiek tiek majonezo (keli)
  • 2 vienetai varškės (9% riebumo, pakelis)
  • 150 gramų krabų lazdelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai gali buti agurkas, svogūnų laiškai arba poras.

    Tai puiki užkanda skubantiems šeimininkams, kurie nori palepinti ne tik draugus, bet ir save :)

    Batono riekutes sudedame į kepimo skardą ir dedame i orkaitę, kad riekutės lengvai apskrustų (aliejaus kepimo skardoje nereikia).
    Tuo metu ruošiame įdarą: sudedame varškę į didesnės talpos dubenį. Smulkiai supjaustome krabų lazdeles, papriką (taip pat galima įpjaustyti ir agurko, svogūnų laiškų, ar poro) ir sudedame į varškę. Įdedame majonezo ir viską sumaišome. Jei trūksta druskos, pasūdome truputį. Gautą užtepėlę tepame ant apskrudusio batono. Skanaus :)

Autorius: linciukas

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto paprikų (geltonoji, arba raudonoji)
  • 1 vienetas batono (raikytas)
  • šiek tiek majonezo (keli)
  • 2 vienetai varškės (9% riebumo, pakelis)
  • 150 gramų krabų lazdelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai gali buti agurkas, svogūnų laiškai arba poras.

    Tai puiki užkanda skubantiems šeimininkams, kurie nori palepinti ne tik draugus, bet ir save :)

    Batono riekutes sudedame į kepimo skardą ir dedame i orkaitę, kad riekutės lengvai apskrustų (aliejaus kepimo skardoje nereikia).
    Tuo metu ruošiame įdarą: sudedame varškę į didesnės talpos dubenį. Smulkiai supjaustome krabų lazdeles, papriką (taip pat galima įpjaustyti ir agurko, svogūnų laiškų, ar poro) ir sudedame į varškę. Įdedame majonezo ir viską sumaišome. Jei trūksta druskos, pasūdome truputį. Gautą užtepėlę tepame ant apskrudusio batono. Skanaus :)

Autorius: linciukas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų