Šokoladą ištirpinkite su sviestu. Supilkite į dubenį miltus, kepimo miltelius, ištirpintą šokoladą, įmuškite kiaušinius ir sumaišykite. Kepimo skardą ištepkite sviestu, supilkite mišinį ir kepkite 20 min 175 laipsnių temperatūroje. Patiekite apibarstę cukraus pudra su plakta grietinėle. Skanaus.
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
2 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
šiek tiek grietinėlės (plakta)
400 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
100 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladą ištirpinkite su sviestu. Supilkite į dubenį miltus, kepimo miltelius, ištirpintą šokoladą, įmuškite kiaušinius ir sumaišykite. Kepimo skardą ištepkite sviestu, supilkite mišinį ir kepkite 20 min 175 laipsnių temperatūroje. Patiekite apibarstę cukraus pudra su plakta grietinėle. Skanaus.