• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 kilogramas obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 4 vienetai sausainių (kvadratiniai, pokeliai)
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • 300 gramų sviesto
  • 250 gramų saldainių (marmeladiniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Torto formos dugną iškloti sausainiais. Obuolius nuplauti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, sukrėsti tarkuotus obuolius, išmaišyti, suberti sugrūstus likusius sausainius. Dar kartą viską gerai išmaišyti. Ant sausainių dėti sluoksnį obuolių masės, ant viršaus - pjaustytų marmeladinių saldainių ir vėl sluoksnį
    masės. Viršų apibarstyti sausainių trupiniais ir tarkuotu šokoladu. Obuolių tortą į stalą tiekti atšaldytą.

Autorius: rm

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 kilogramas obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 4 vienetai sausainių (kvadratiniai, pokeliai)
  • šiek tiek juodojo šokolado
  • 300 gramų sviesto
  • 250 gramų saldainių (marmeladiniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Torto formos dugną iškloti sausainiais. Obuolius nuplauti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, sukrėsti tarkuotus obuolius, išmaišyti, suberti sugrūstus likusius sausainius. Dar kartą viską gerai išmaišyti. Ant sausainių dėti sluoksnį obuolių masės, ant viršaus - pjaustytų marmeladinių saldainių ir vėl sluoksnį
    masės. Viršų apibarstyti sausainių trupiniais ir tarkuotu šokoladu. Obuolių tortą į stalą tiekti atšaldytą.

Autorius: rm

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų