Pirmiausia ištirpiname sviestą. Nuėmus dubenį, kuriame lydėme sviestą, įpilame stiklinę cukraus ir išmaišome. Tada įdedame varškę ir kepimo miltelių ir taip pat išmaišome. Paskui įmušame kiaušinius, išmaišome, suberiame miltus ir viską sumaišome. Masę pilame į aliejumi išteptą skardą. Ant viršaus sudedame burokine tarka sutarkuotus obuolius. Kepame orkaitėje, 180-190 laipsnių karštyje apie 40 minučių. Likus dešimčiai minučių obuolius galima apibarstyti cinamonu. Skanaus!
Autorius: Aušrinė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
6 vienetai obuolių (tarkuoti)
6 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 vienetas varškės (pakeliais)
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia ištirpiname sviestą. Nuėmus dubenį, kuriame lydėme sviestą, įpilame stiklinę cukraus ir išmaišome. Tada įdedame varškę ir kepimo miltelių ir taip pat išmaišome. Paskui įmušame kiaušinius, išmaišome, suberiame miltus ir viską sumaišome. Masę pilame į aliejumi išteptą skardą. Ant viršaus sudedame burokine tarka sutarkuotus obuolius. Kepame orkaitėje, 180-190 laipsnių karštyje apie 40 minučių. Likus dešimčiai minučių obuolius galima apibarstyti cinamonu. Skanaus!