• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus pudros (glajui)
  • 250 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kavos (glajui, tirpi)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai pieno (glajui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vandens (karštas)
  • 250 gramų sviesto (arba margarinas kepiniams)
  • 60 gramų sviesto (glajui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus pudros (glajui)
  • 250 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kavos (glajui, tirpi)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai pieno (glajui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vandens (karštas)
  • 250 gramų sviesto (arba margarinas kepiniams)
  • 60 gramų sviesto (glajui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taip pat Jums reikės kepimo formos "Katedra". Receptą ir formą radau: kepu.greiciau.lt

    1. Sumaišyti miltus, sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius. Viską gerai išsukti iki vientisos lygios tešlos.
    2. Pusę tešlos sudėti į silikoninę kepimo formą.
    3. Kavą ištirpinti karštame vandenyje ir supilti į likusią tešlos dalį. Gerai išmaišyti.
    4. Kavinę tešlą supilti ant paprastos tešlos ir švelniai pamaišyti, kad tešlos šiek tiek persimaišytų.
    5. Kepti 180°C orkaitėje apie 40-50 min.
    6. Glajus. Sviestą ištirpinti su pienu ir kava. Nuimti nuo ugnies. Į gautą masę per kelis kartus įmaišyti cukraus pudrą. Patepti atvėsusį pyragą paruoštu glajumi.

Autorius: Ieva Mostukienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų