Bulves ir kiaušinius supjaustom smulkiai. Į užvirusį pasūdytą vandenį sudedam rūgštynes ir paverdam 3 min. Suberiam kiaušinius ir bulves, įdedam sviesto ir dar paverdam 3 - 4 min. Pagardinam grietine. Valgom su skrebučiu. Skanaus.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių (virtos)
0.5 litro rūgštynių (šviežios, stiklainis)
2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis sviesto
šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Produktų kiekis 2 porcijomms.
Bulves ir kiaušinius supjaustom smulkiai. Į užvirusį pasūdytą vandenį sudedam rūgštynes ir paverdam 3 min. Suberiam kiaušinius ir bulves, įdedam sviesto ir dar paverdam 3 - 4 min. Pagardinam grietine. Valgom su skrebučiu. Skanaus.