• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų ananasų (konservuoti)
  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai greipfruktų
  • 50 gramų persikų (konservuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Greipfrutus nuplauti, perpjauti per pusę, išskobti. Minkštimą supjaustyti kubeliais.
    Apelsiną nulupti, išskirstyti skiltelėmis.
    Konservuotus ananasus ir persikus supjaustyti riekutėmis.
    Vaisius sumaišyti ir išdėlioti į greipfrutų puseles, užpilstyti konjako ir pabarstyti cukrumi.
    Patiekiami atvėsinti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų