Sumaišykite 150 g sviesto, 180 g cukraus pudros ir kiaušinius. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišykite. Gautą tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo skardą (turi gautis plonas sluoksnis) ir kepkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškepus trečdalį pyrago sutrupinkite į dubenį. Trupinius sumaišykite su 200 g sviesto, 180 g cukraus pudros, kakava, razinomis, grūstais graikiniais riešutais, romu bei 4 v. š. mėgstamų uogų džemo. Likusį pyragą supjaustykite siaurais pailgais stačiakampiais, aptepkite uogų džemu ir sudėkite ant viršaus pasigamintą razinų, riešutų bei pyrago trupinių masę. Viską aptepkite tirpintu juoduoju bei baltuoju šokoladu ir palikite, kad viskas gerai sustingtų. Skanaus.
Autorius: Aušra
INGREDIENTAI:
360 gramų cukraus pudros
200 gramų graikinių riešutų
50 gramų kakavos
2 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
100 gramų juodojo šokolado
350 gramų sviesto
200 gramų razinų
4 valgomieji šaukštai romo
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
100 gramų baltojo šokolado
8 valgomieji šaukštai džemo (Jūsų mėgstamų uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite 150 g sviesto, 180 g cukraus pudros ir kiaušinius. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišykite. Gautą tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo skardą (turi gautis plonas sluoksnis) ir kepkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškepus trečdalį pyrago sutrupinkite į dubenį. Trupinius sumaišykite su 200 g sviesto, 180 g cukraus pudros, kakava, razinomis, grūstais graikiniais riešutais, romu bei 4 v. š. mėgstamų uogų džemo. Likusį pyragą supjaustykite siaurais pailgais stačiakampiais, aptepkite uogų džemu ir sudėkite ant viršaus pasigamintą razinų, riešutų bei pyrago trupinių masę. Viską aptepkite tirpintu juoduoju bei baltuoju šokoladu ir palikite, kad viskas gerai sustingtų. Skanaus.