INGREDIENTAI:
- 6 vienetai gervuogių
- 0.5 valgomojo šaukšto sirupo (agavų arba cukraus)
- 2 valgomieji šaukštai degtinės (avietinė)
- 150 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rankiniame plakiklyje suplakite degtinę, sirupą ir sultis. Po to supilkite kokteilį į taurę su putojančiu vynu ir gervuogėmis. Pamaišykite.
Autorius: Alina
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai gervuogių
- 0.5 valgomojo šaukšto sirupo (agavų arba cukraus)
- 2 valgomieji šaukštai degtinės (avietinė)
- 150 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rankiniame plakiklyje suplakite degtinę, sirupą ir sultis. Po to supilkite kokteilį į taurę su putojančiu vynu ir gervuogėmis. Pamaišykite.
Autorius: Alina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI