• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)
  • 300 gramų gelteklių (šaknys)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gelteklės apvirinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje, vėliau nuskutamos, supjaustomos gabaliukais ir dedamos į verdantį sultinį. Miltai pakepinami svieste su trupučiu sultinio ir supilami į baigiamą virti sriubą. Pagardinama petražolių lapeliais, grietine.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų