• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 400 gramų gelteklių (šaknų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gelteklės nuskutamos, sutarkuojamos burokų tarka, apšlakstomos parūgštintu vandeniu. Morka ir obuoliai taip pat stambiai sutarkuojami, o svogūnas smulkiai supjaustomas. Viskas sumaišoma, pagardinama, užpilama majonezu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų