REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos krūtinėlę išvirti pasūdytame vandenyje, ataušinti ir susmulkinti. Grybus pakepinkite kartu su svogūnais (galima naudoti ir marinuotus grybus), kiaušinius sutarkuokite arba sukapoti. Apvalų dubenį išklokite maistine plėvele, o į jo vidurį įstatyti stiklinaitę. Aplink stiklinę pradėkite sluoksniais dėti salotas: vištieną, apkeptus grybus su svogūnais, kiaušinius, vėl vištieną. Kiekvieną sluoksnį pertepkite storu majonezo sluoksniu. Pagamintas salotas padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, o tada išverskite į didelę lėkštę. Viršų užbarstykite tarkuotu sūriu (sūrio negailėti).
REKLAMA