1 vienetas pieno (saldintas kondensuotas, indeliuose)
2 vienetai sausainių ("selga", pakeliuose)
150 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius susmulkinti, suberti šiek tiek susmulkintus graikinius riešutus, galima pagardinti džiovintomis spanguolėmis, ir išmaišyti. Puode maišant ištirpinti sviestą, šokoladą ir kondensuotą pieną. Ištirpusią saldžią masę užpilti ant trupinių ir sumaišyti. Visą masę dėti ant sviestinio popieriaus ir susukant formuoti norimos formos pyragą. Dėt į šaldytuvą, kad sustingtų. Tiekiant supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
3 saujos graikinių riešutų
1 vienetas spanguolių (pakeliuose)
1 vienetas pieno (saldintas kondensuotas, indeliuose)
2 vienetai sausainių ("selga", pakeliuose)
150 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius susmulkinti, suberti šiek tiek susmulkintus graikinius riešutus, galima pagardinti džiovintomis spanguolėmis, ir išmaišyti. Puode maišant ištirpinti sviestą, šokoladą ir kondensuotą pieną. Ištirpusią saldžią masę užpilti ant trupinių ir sumaišyti. Visą masę dėti ant sviestinio popieriaus ir susukant formuoti norimos formos pyragą. Dėt į šaldytuvą, kad sustingtų. Tiekiant supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!