Atvėsintą, ne itin riebią kiaulienos sprandinę supjaustykite gabaliukais, sudėkite į indą kartu su supjautytais svogūnais, druska ir pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite ir marinuokite 2-3 valandas. Likus 15 min. iki kepimo, į indą įpilkite 0,5 litro alaus ir gerai išmaišykite. Kepkite šašlykinėje.
Autorius: Reda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
3 vienetai svogūnų (marinatui)
2 kilogramai kiaulės prandinės
0.5 litro alaus (marinatui)
250 mililitrų majonezo (marinatui)
šiek tiek druskos (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atvėsintą, ne itin riebią kiaulienos sprandinę supjaustykite gabaliukais, sudėkite į indą kartu su supjautytais svogūnais, druska ir pipirais. Užpilkite majonezu, išmaišykite ir marinuokite 2-3 valandas. Likus 15 min. iki kepimo, į indą įpilkite 0,5 litro alaus ir gerai išmaišykite. Kepkite šašlykinėje.