Kiaulienos nugarinę sumaišome su smulkintais svogūnais. Pasiruošiame marinatą: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, vynu, sutrintais česnakais ir raudonėliu. Į dubenį, kuriame sudėta mėsa ir svogūnai, supilame marinatą. Pamaišome ir dedame į šaldytuvą ~6 valandoms. Išmarinuotą mėsą galima kepti grilyje ar tiesiog orkaitėje.
Autorius: Reda
INGREDIENTAI:
3 česnakų (marinatui)
2 vienetai svogūnų
80 mililitrų alyvuogių aliejaus (marinatui)
100 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
1 kilogramas kiaulės nugarinės
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę sumaišome su smulkintais svogūnais. Pasiruošiame marinatą: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, vynu, sutrintais česnakais ir raudonėliu. Į dubenį, kuriame sudėta mėsa ir svogūnai, supilame marinatą. Pamaišome ir dedame į šaldytuvą ~6 valandoms. Išmarinuotą mėsą galima kepti grilyje ar tiesiog orkaitėje.