Dideliame inde sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir šokoladą (vietoj šokolado galime įdėti ir razinų ar moliūgų sėklų). Mažesniame inde sutriname bananus (tam puikiai tinka šakutė) arba kitokius mėgstamus tarkuotus ar trintus vaisius. Sudedame lengvai plaktus kiaušinius, vanilę ir supilame ištirpintą sviestą. Viską sumaišome. Gautą masę sudedame į miltus ir lengvai maišome (miltai turi išsimaišyti, bet tešla neturi būti visai vientisa). Kepti keksiukų formoje 20 - 25 min. 150 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Ataušinus 5 min. išimti iš formos. Iš nurodytų ingredientų gaunasi 12 keksiukų. Skanaus!
Autorius: Meilutė
INGREDIENTAI:
3 vienetai bananų
150 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilės
2 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
110 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
70 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame inde sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir šokoladą (vietoj šokolado galime įdėti ir razinų ar moliūgų sėklų). Mažesniame inde sutriname bananus (tam puikiai tinka šakutė) arba kitokius mėgstamus tarkuotus ar trintus vaisius. Sudedame lengvai plaktus kiaušinius, vanilę ir supilame ištirpintą sviestą. Viską sumaišome. Gautą masę sudedame į miltus ir lengvai maišome (miltai turi išsimaišyti, bet tešla neturi būti visai vientisa). Kepti keksiukų formoje 20 - 25 min. 150 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Ataušinus 5 min. išimti iš formos. Iš nurodytų ingredientų gaunasi 12 keksiukų. Skanaus!