Triušieną supjausčiau kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o pomidorą - skiltelėmis. Mėsą išmaišiau su druskos ir pipirų mišiniu. Po to sudėjau svogūnus, pomidorus ir dar kartą išmaišiau. Užpyliau viską sultimis ir dėjau į šaldytuvą 1 parai. Išmarinuotus mėsos gabaliukus kepiau ant karštų žarijų.
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas pomidorų pastos
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas triušienos
1 litras pomidorų sulčių
1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Triušieną supjausčiau kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o pomidorą - skiltelėmis. Mėsą išmaišiau su druskos ir pipirų mišiniu. Po to sudėjau svogūnus, pomidorus ir dar kartą išmaišiau. Užpyliau viską sultimis ir dėjau į šaldytuvą 1 parai. Išmarinuotus mėsos gabaliukus kepiau ant karštų žarijų.