Spanguoles pertrinkite, jei reikia, perliekite vandeniu ir sutrinkite. Į spanguoles dėkite medų ir palaikykite, kad išsiskirtų sulčių. Tuo metu patisoną nuplaukite ir padalinkite per puse į dvi nevienodas dalis. Viena dalis bus dubenėlis, o kita - jos dangtelis. Išskobkite patisono minkštimą ir jį supjaustykite kubeliais . Į patisono kevalą krėskite spanguolių ir medaus mišinį ir berkite patisono gabalėlius.
Autorius: u...
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai medaus
1.5 stiklinės spanguolių
1 vienetas patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Spanguoles pertrinkite, jei reikia, perliekite vandeniu ir sutrinkite. Į spanguoles dėkite medų ir palaikykite, kad išsiskirtų sulčių. Tuo metu patisoną nuplaukite ir padalinkite per puse į dvi nevienodas dalis. Viena dalis bus dubenėlis, o kita - jos dangtelis. Išskobkite patisono minkštimą ir jį supjaustykite kubeliais . Į patisono kevalą krėskite spanguolių ir medaus mišinį ir berkite patisono gabalėlius.