REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Biskvitui. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Labai atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą. Tešla turi būti puri, nesukritusi.
Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos (manosios išmatavimai 32 x 35 cm), paskirstyti ją tolygiai per visą skardos dydį. Kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 min.
Kremui. Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės, tik ją užpilti puse nurodyto kiekio vandens. Grietinę išplakti su cukrumi. Želė supilti į grietinę su cukrumi tik tada kai jos konsistencija bus kaip kisieliaus.
Iškepusi biskvitą apipjauname pagal formos dydį. Forma geriausia nuimamais kraštais. Dedame biskvitą, pilame pusę kremo, dedame likusį biskvitą, kuris liko apipjausčius formą, dedame vyšnias ir supilame likusį kremą.
Dedame i šaldytuvą, kad sustingtų.
Skanaus.
REKLAMA