Pirma supjaustome skiltelėmis apelsiną, kivį, kriaušę ir ananasus. Vynuoges perpjauname perpus. Kivį ir kriaušes užpilame citrinų sultimis. Visus vaisius išmaišome su likeriu ir pastatome 1 valandai į šaldytuvą. Prieš valgant įsidedame jogurto. Skanaus.
Autorius: Nida
INGREDIENTAI:
150 gramų ananasų (gali būti konservuoti)
1 vienetas apelsinų
1 vienetas kriaušių
200 gramų vyniuogių
100 gramų jogurto (be priedų)
2 valgomieji šaukštai likerio
1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirma supjaustome skiltelėmis apelsiną, kivį, kriaušę ir ananasus. Vynuoges perpjauname perpus. Kivį ir kriaušes užpilame citrinų sultimis. Visus vaisius išmaišome su likeriu ir pastatome 1 valandai į šaldytuvą. Prieš valgant įsidedame jogurto. Skanaus.