2 vienetai tunų (konservuotas, aliejuje arba savo sultyse, pagal skonį)
šiek tiek majonezo
200 gramų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tuną nusunkti, jei gabalėliai dideli - susmulkinti ir sudėti į permatomą indą. Papriką supjaustyti kubeliai ir dėti ant tuno sluoksnio. Juostelėmis arba kubeliais supjaustyti šviežią agurką ir sudėti atskiru sluoksniu ant paprikos. Fermentinį sūrį sutarkuoti stambia trintuve ir sudėti ant agurko sluoksnio. Visą sluoksniuočio viršų aptepti majonezo sluoksniu. Smulkiai sukapoti kietai virtą kiaušinį ir užberti ant majonezo. Skanaus!
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (maži šviežūs)
1 vienetas paprikų (raudonoji)
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai tunų (konservuotas, aliejuje arba savo sultyse, pagal skonį)
šiek tiek majonezo
200 gramų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tuną nusunkti, jei gabalėliai dideli - susmulkinti ir sudėti į permatomą indą. Papriką supjaustyti kubeliai ir dėti ant tuno sluoksnio. Juostelėmis arba kubeliais supjaustyti šviežią agurką ir sudėti atskiru sluoksniu ant paprikos. Fermentinį sūrį sutarkuoti stambia trintuve ir sudėti ant agurko sluoksnio. Visą sluoksniuočio viršų aptepti majonezo sluoksniu. Smulkiai sukapoti kietai virtą kiaušinį ir užberti ant majonezo. Skanaus!