Kopūstą smulkiai supjaustome. Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame burokine tarka. Nuplautą agurką taip pat sutarkuojame. Dedame majonezo, pašlakstome obuolių actu, padruskiname, pabarstome cukrumi ir gerai viską išmaišome. Salotas skanu valgyt vienas su rieke juodos duonos.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų (trumpavaisiai)
1 arbatinis šaukštelis cukraus
0.5 vieneto kopūstų (nedidelis)
2 vienetai obuolių (rūgštoki)
1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)
2 valgomieji šaukštai majonezo (salotoms)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą smulkiai supjaustome. Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame burokine tarka. Nuplautą agurką taip pat sutarkuojame. Dedame majonezo, pašlakstome obuolių actu, padruskiname, pabarstome cukrumi ir gerai viską išmaišome. Salotas skanu valgyt vienas su rieke juodos duonos.