• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (trumpavaisiai)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 0.5 vieneto kopūstų (nedidelis)
  • 2 vienetai obuolių (rūgštoki)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (salotoms)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą smulkiai supjaustome. Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame burokine tarka. Nuplautą agurką taip pat sutarkuojame. Dedame majonezo, pašlakstome obuolių actu, padruskiname, pabarstome cukrumi ir gerai viską išmaišome. Salotas skanu valgyt vienas su rieke juodos duonos.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (trumpavaisiai)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 0.5 vieneto kopūstų (nedidelis)
  • 2 vienetai obuolių (rūgštoki)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo (salotoms)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą smulkiai supjaustome. Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame burokine tarka. Nuplautą agurką taip pat sutarkuojame. Dedame majonezo, pašlakstome obuolių actu, padruskiname, pabarstome cukrumi ir gerai viską išmaišome. Salotas skanu valgyt vienas su rieke juodos duonos.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų