REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įjungiam iki 190°C temp. , pasiruošiam kepimo formą, kurioje kepsime. Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi. Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje. Visus ingredientus sudedame į dubenį, užpilame kondensuotą pieną, sumaišome. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene. Gautą masę pilame į paruoštą skardą. Kepame apie 15 - 30 min. Kai florentinai atvės, gražiai juos supjaustome. Tiesa, aš pati nemėgstu razinų, bet šių sausainukų neįsivaizduoju be jų. Jos labai čia tinka ir visai man netrukdo, skonio nelabai jaučiasi :)
REKLAMA