Jaunas cukinijas išskobiame su specialiu peiliu. Faršą sumaišome su prieskoniais, ryžiais ir smulkintu svogūnu. Į cukinijas pridedame faršo ir ryžių įdaro. Į puodą ar gilią keptuvę sudedame cukinijas, pomidorų pastą, sutrintus česnakus, prieskonių ir vandenį tiek, kad apsemtų cukinijas. Troškiname apie 40 minučių.
Autorius: Viktorija
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 stiklinė ryžių (virti)
1 vienetas svogūnų
250 gramų kiaulės faršo
šiek tiek druskos
1.5 kilogramo cukinijos
70 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jaunas cukinijas išskobiame su specialiu peiliu. Faršą sumaišome su prieskoniais, ryžiais ir smulkintu svogūnu. Į cukinijas pridedame faršo ir ryžių įdaro. Į puodą ar gilią keptuvę sudedame cukinijas, pomidorų pastą, sutrintus česnakus, prieskonių ir vandenį tiek, kad apsemtų cukinijas. Troškiname apie 40 minučių.