• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • šiek tiek petražolių
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • šiek tiek petražolių
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą susimaišyti su kiaušiniais, krakmolu, majonezu, smulkintu česnaku, petražolėmis, pipirais ir druska, padalinti į 6 lygias dalis. Drėgnomis rankomis suformuoti paplotėlius, šiek tiek padarant bortelius. Dėti ant kepimo popieriaus ir aptepti majonezu. Bulves susipjaustyti mažais kūbeliais, paprieskoniuoti, pasūdyti ir užšlaksčius aliejumi išmaišyti viską. Gautą masę tolygiai padalinti ant faršo. Pašauti kepti į 180 laipsnių orkaitę, kol bulvės įgaus auksinę spalvą. Tada ištraukti, užberti tarkuoto fermentinio sūrio ir dar pašauti kepti, kol išsilydys. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų