Obuolius išskobti ir išvirti sirupe iš 1 stiklinės vandens bei 50 g cukraus. Virti iki nepilno minkštumo, kad vidurys liktų kietokas, ir atvėsinti. Riešutus susmulkinti, sumaišyti su erškėtrožių sirupu ir šia mase įdaryti obuolius. Patiekti aplietus abrikosiniu džemu, paskanintu šaukšteliu konjako. Skanaus.
Autorius: Laila
INGREDIENTAI:
50 gramų cukraus
4 vienetai obuolių
1 arbatinis šaukštelis konjako
80 gramų riešutų
100 gramų džemo (abrikosų)
4 valgomieji šaukštai džemo (erškėtrožių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius išskobti ir išvirti sirupe iš 1 stiklinės vandens bei 50 g cukraus. Virti iki nepilno minkštumo, kad vidurys liktų kietokas, ir atvėsinti. Riešutus susmulkinti, sumaišyti su erškėtrožių sirupu ir šia mase įdaryti obuolius. Patiekti aplietus abrikosiniu džemu, paskanintu šaukšteliu konjako. Skanaus.