• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 arbatinis šaukštelis konjako
  • 80 gramų riešutų
  • 100 gramų džemo (abrikosų)
  • 4 valgomieji šaukštai džemo (erškėtrožių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius išskobti ir išvirti sirupe iš 1 stiklinės vandens bei 50 g cukraus.
    Virti iki nepilno minkštumo, kad vidurys liktų kietokas, ir atvėsinti.
    Riešutus susmulkinti, sumaišyti su erškėtrožių sirupu ir šia mase įdaryti obuolius.
    Patiekti aplietus abrikosiniu džemu, paskanintu šaukšteliu konjako.
    Skanaus.

Autorius: Laila

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 arbatinis šaukštelis konjako
  • 80 gramų riešutų
  • 100 gramų džemo (abrikosų)
  • 4 valgomieji šaukštai džemo (erškėtrožių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius išskobti ir išvirti sirupe iš 1 stiklinės vandens bei 50 g cukraus.
    Virti iki nepilno minkštumo, kad vidurys liktų kietokas, ir atvėsinti.
    Riešutus susmulkinti, sumaišyti su erškėtrožių sirupu ir šia mase įdaryti obuolius.
    Patiekti aplietus abrikosiniu džemu, paskanintu šaukšteliu konjako.
    Skanaus.

Autorius: Laila

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų