Šparagus sudėti į kepimo popierių ir surišti. Į tirpintą sviestą įdėti lauro lapų, citrinžolę ir įstatyti šparagus. Lėtai juos troškinti 1 arba 1,5 valandos, su šaukštu šiek tiek vis paskirstant sviestą ir pakeliant link šparagų viršaus. Šparagų apačia turi būti lengvai apskrudusi, o viršūnė žalia. Mėsą ištraukus iš šaldytuvo palaikyti bent 30 min. kambario temperatūroje. Ėrienos gabalėlius pasūdyti ir pabarstyti pipirais iš abiejų pusių. Pirmiausia apkepti mėsos gabalėlius keptuvėje (ant įkaitinto aliejaus ir filtruoto sviesto) po 1 min iš abiejų pusių, pradedant nuo odelės pusės. Tuomet dėti į iki 80 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 90 minučių. Kai mėsa paruošta, palaikyti ją 15 minučių folijoje, kad ji išlaikytų šilumą ir būtų minkštesnė. Sumaišyti blenderiu džiuvėsėlius, šviežas žoleles ir sviestą iki vientisos masės.
Šparagus sudėti į kepimo popierių ir surišti. Į tirpintą sviestą įdėti lauro lapų, citrinžolę ir įstatyti šparagus. Lėtai juos troškinti 1 arba 1,5 valandos, su šaukštu šiek tiek vis paskirstant sviestą ir pakeliant link šparagų viršaus. Šparagų apačia turi būti lengvai apskrudusi, o viršūnė žalia. Mėsą ištraukus iš šaldytuvo palaikyti bent 30 min. kambario temperatūroje. Ėrienos gabalėlius pasūdyti ir pabarstyti pipirais iš abiejų pusių. Pirmiausia apkepti mėsos gabalėlius keptuvėje (ant įkaitinto aliejaus ir filtruoto sviesto) po 1 min iš abiejų pusių, pradedant nuo odelės pusės. Tuomet dėti į iki 80 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 90 minučių. Kai mėsa paruošta, palaikyti ją 15 minučių folijoje, kad ji išlaikytų šilumą ir būtų minkštesnė. Sumaišyti blenderiu džiuvėsėlius, šviežas žoleles ir sviestą iki vientisos masės.