Išplakite kiaušinius, po to įpilkite cukraus, vanilinio cukraus ir kepimo miltelių. Vėl išmaišykite, kai išmaišysite suberkite miltus, supilkite vandenį ir aliejų. Išmaišykite ir įberkite sutarkuotą šokoladą. Ir vėl išmaišykite kol liks skysta masė. Gautą masę supilkite į margarinu arba sviestu pateptą metalinę kepimo skardą. Kepkite apie 45 minutes 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Autorius: Erikas
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės vandens
šiek tiek juodojo šokolado
1 stiklinė aliejaus
2 valgomieji šaukštai kepimo miltelių
2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius, po to įpilkite cukraus, vanilinio cukraus ir kepimo miltelių. Vėl išmaišykite, kai išmaišysite suberkite miltus, supilkite vandenį ir aliejų. Išmaišykite ir įberkite sutarkuotą šokoladą. Ir vėl išmaišykite kol liks skysta masė. Gautą masę supilkite į margarinu arba sviestu pateptą metalinę kepimo skardą. Kepkite apie 45 minutes 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!