Sviestą ištirpinti, bet neužvirinti, sudėti kakavą ir supilti kondensuotą pieną. Virti, kol pasidarys vientisa masė. Tada ją supilti ant susmulkintų sausainių, sudėti graikiškus riešutus, viską išmaišyti, susiformuoti norimo dydžio tinginį, dėti į šaldymo kamerą ir po valandos jau galite valgyti. Skanaus!
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
150 gramų graikinių riešutų
1 valgomasis šaukštas kakavos
700 gramų sausainių (Gaidelis)
200 gramų sviesto
1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti, bet neužvirinti, sudėti kakavą ir supilti kondensuotą pieną. Virti, kol pasidarys vientisa masė. Tada ją supilti ant susmulkintų sausainių, sudėti graikiškus riešutus, viską išmaišyti, susiformuoti norimo dydžio tinginį, dėti į šaldymo kamerą ir po valandos jau galite valgyti. Skanaus!