INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 0.5 vieneto batono
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 100 gramų grietinės
- 10 vienetų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmirkyti grybai išverdami. Piene išmirkytas batonas nuspaudžiamas ir smulkiai sukapojamas. Susmulkinti svogūnai pakepinami svieste. Kiaušinių tryniai išsukami su druska, į juos suberiami kapoti grybai, batonas, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Viskas sumaišoma. Vėliausiai sukrečiami išplakti baltymai. Masė sumaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą apkepo formą. Verdama vandens vonelėje apie 1,5 val. Pudingas tiekiamas pašildytame dubenyje. Atskirai tinka duoti virtų bulvių, grietinės.
REKLAMA