• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 vieneto batono
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų grietinės
  • 10 vienetų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmirkyti grybai išverdami. Piene išmirkytas batonas nuspaudžiamas ir smulkiai sukapojamas. Susmulkinti svogūnai pakepinami svieste. Kiaušinių tryniai išsukami su druska, į juos suberiami kapoti grybai, batonas, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Viskas sumaišoma. Vėliausiai sukrečiami išplakti baltymai. Masė sumaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą apkepo formą. Verdama vandens vonelėje apie 1,5 val. Pudingas tiekiamas pašildytame dubenyje. Atskirai tinka duoti virtų bulvių, grietinės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų