Miltus 2 kartus prasijoti, sumaišyti su druska, cukrumi ir sausomis mielėmis. Tada sudėti sutarkuotą sūrį ir sumaltus riešutus. Miltų masės viduryje padaryti daubą ir į ją supilti šiltą vandenį. Maišyti tol, kol nebelips prie rankų. Padaryti iš tešlos kamuolį, apipurkšti vandeniu, uždengti servetėle ir palaikyti šiltoje vietoje 1 val. Kai tešla pakils, dar kartą išminkyti, suformuoti kepaliuką ir dar palaikyti. Įdėti į miltuotą kepimo indą, aštriu peiliu išraižyti pagražinimus, apipurkšti vandeniu, uždengti ir dar palaikyti 20 min. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Tikrinti ar duona iškepusi su mediniu pagaliuku. Jei pagaliukas sausas - duona iškepusi.
Miltus 2 kartus prasijoti, sumaišyti su druska, cukrumi ir sausomis mielėmis. Tada sudėti sutarkuotą sūrį ir sumaltus riešutus. Miltų masės viduryje padaryti daubą ir į ją supilti šiltą vandenį. Maišyti tol, kol nebelips prie rankų. Padaryti iš tešlos kamuolį, apipurkšti vandeniu, uždengti servetėle ir palaikyti šiltoje vietoje 1 val. Kai tešla pakils, dar kartą išminkyti, suformuoti kepaliuką ir dar palaikyti. Įdėti į miltuotą kepimo indą, aštriu peiliu išraižyti pagražinimus, apipurkšti vandeniu, uždengti ir dar palaikyti 20 min. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Tikrinti ar duona iškepusi su mediniu pagaliuku. Jei pagaliukas sausas - duona iškepusi.