Razinas, romą, 2 šaukštus vandens užvirinkite nedideliame inde, pavirinkite dar kelias minutes, tada nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Apvirtas razinas nusausinkite. Supilkite į dubenį šiltą pieną, 2 šaukštelius cukraus, mieles, viską sumaišykite ir palikite 5 min., kad suputotų. Tuomet sudėkite 0,5 stiklinės miltų, išmaišykite, sudėkite 3 kiaušinius bei papildomai 1 trynį, citrinos ir apelsino žieveles (be cukraus), citrinos sultis, druską, likusį cukrų ir viską sumaišykite iki vientisos masės. Tuomet sudėkite likusius miltus ir viską gerai išmaišykite. Įmaišykite į tešlą sviestą (pasilikite šiek tiek kepimo indui patepti) ir plakite apie 5 min. Sudėkite razinas, susicukravusias citrinos ir apelsino žieveles, riešutus ir gerai išmaišykite. Gautą tešlą sudėkite į aliejumi pateptą indą ir palikite šiltai 3 val., kad pakiltų. Tuomet tešlą sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą ir kepkite 2 val. 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptą palikite atvėsti ir tuomet apibarstykite cukraus pudra. Skanaus.
Razinas, romą, 2 šaukštus vandens užvirinkite nedideliame inde, pavirinkite dar kelias minutes, tada nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Apvirtas razinas nusausinkite. Supilkite į dubenį šiltą pieną, 2 šaukštelius cukraus, mieles, viską sumaišykite ir palikite 5 min., kad suputotų. Tuomet sudėkite 0,5 stiklinės miltų, išmaišykite, sudėkite 3 kiaušinius bei papildomai 1 trynį, citrinos ir apelsino žieveles (be cukraus), citrinos sultis, druską, likusį cukrų ir viską sumaišykite iki vientisos masės. Tuomet sudėkite likusius miltus ir viską gerai išmaišykite. Įmaišykite į tešlą sviestą (pasilikite šiek tiek kepimo indui patepti) ir plakite apie 5 min. Sudėkite razinas, susicukravusias citrinos ir apelsino žieveles, riešutus ir gerai išmaišykite. Gautą tešlą sudėkite į aliejumi pateptą indą ir palikite šiltai 3 val., kad pakiltų. Tuomet tešlą sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą ir kepkite 2 val. 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptą palikite atvėsti ir tuomet apibarstykite cukraus pudra. Skanaus.