• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 3.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 2.5 stiklinės vandens (verdantis)
  • Įdarui:
  • 350 gramų mesos (malta)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 galva svogūnų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 3.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 2.5 stiklinės vandens (verdantis)
  • Įdarui:
  • 350 gramų mesos (malta)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 galva svogūnų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenį supilti į miltus (verdantis vanduo reikalingas tam, kad tešla nebūtų skysta ir minkšta). Palaukti kol atvės, o tuo tarpu paruošti faršą įdarui.
  2. Faršo gaminimas: svogūnus smulkiai supjaustyti,sudėti, įdėti druskos, pipirų, grietinę ir viską išmaišyti. Aš naudojau vištienos faršą, bet gali būti ir kiauliena ar jautiena.
  3. Tada išminkyti tešlą ir lėkštės pagalba padaryti apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo dėti faršo ir perlenkus, šakute užspausti kraštus.
  4. Tada čeburėkus kepti karštame aliejuje ant mažos liepsnos, kol gražiai apskrus.

    Skanaus.

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų