Obuolius nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Kiaušinius ištriname su cukrumi, įlašiname citrinų esencijos ir maišydami supilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepimo indą patepame aliejumi, pabarstome džiūvėsėliais ir suverčiame visus obuolius. Ant viršaus supilame tešlą. Kepame 190 laipsnių temperatūroje, apie 1 valandą. Skanaus!
Autorius: Elinga
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų (esencija)
0.5 stiklinės cukraus
1 kilogramas obuolių
4 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek džiūvesėlių (malti)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Kiaušinius ištriname su cukrumi, įlašiname citrinų esencijos ir maišydami supilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepimo indą patepame aliejumi, pabarstome džiūvėsėliais ir suverčiame visus obuolius. Ant viršaus supilame tešlą. Kepame 190 laipsnių temperatūroje, apie 1 valandą. Skanaus!