• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų bruknių (ar spanguolės)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 450 mililitrų cukraus
  • 3 vienetai kriaušių
  • 300 gramų margarino (Rama, kepiniams (kambario temperatūros))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 725 mililitrai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glazūrai: ištirpintas baltasis šokoladas arba cukraus pudra dekoravimui

    Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros. Ištepkite didelę pyrago formą margarinu. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir muskato riešutą. Suplakite margariną su cukrumi ir toliau plakdami dėkite po vieną kiaušinį. Mediniu šaukštu įmaišykite kriaušių kubelius ir uogas. Pabaigoje suberkite miltų mišinį ir suplakite tešlą į vientisą masę. Sukrėskite į paruoštą formą ir kepkite 1,5 valandos. Leiskite 30 min atvėsti formoje, po to apverskite formą ir pyragą atsargiai išimkite. Papuoškite glazūra arba cukraus pudra.

Autorius: RAMA

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų bruknių (ar spanguolės)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 450 mililitrų cukraus
  • 3 vienetai kriaušių
  • 300 gramų margarino (Rama, kepiniams (kambario temperatūros))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 725 mililitrai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glazūrai: ištirpintas baltasis šokoladas arba cukraus pudra dekoravimui

    Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros. Ištepkite didelę pyrago formą margarinu. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir muskato riešutą. Suplakite margariną su cukrumi ir toliau plakdami dėkite po vieną kiaušinį. Mediniu šaukštu įmaišykite kriaušių kubelius ir uogas. Pabaigoje suberkite miltų mišinį ir suplakite tešlą į vientisą masę. Sukrėskite į paruoštą formą ir kepkite 1,5 valandos. Leiskite 30 min atvėsti formoje, po to apverskite formą ir pyragą atsargiai išimkite. Papuoškite glazūra arba cukraus pudra.

Autorius: RAMA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų