• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų vandens (karštas)
  • 130 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti sviestą. Į ištirpintą sviestą suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Labai gerai išmaišyti ir tada supilti karštą vandenį ir vėl išmaišyti.

    Po truputį suberti miltus ir maišyti. Suberti kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišyti tešlą.

    Kepti vaflių keptuvėje.

    Vafliai gaunasi minkšti, lengvi ir labai skanūs.


    Skanaus!

Autorius: dianele

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų vandens (karštas)
  • 130 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti sviestą. Į ištirpintą sviestą suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Labai gerai išmaišyti ir tada supilti karštą vandenį ir vėl išmaišyti.

    Po truputį suberti miltus ir maišyti. Suberti kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišyti tešlą.

    Kepti vaflių keptuvėje.

    Vafliai gaunasi minkšti, lengvi ir labai skanūs.


    Skanaus!

Autorius: dianele

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų