Mėsos griežinėlius apvolioti miltuose ir aptepti plonu pomidorų padažo arba garstyčių sluoksniu (ištepkite visą plotą, bet kuo ploniau, be to garstyčias siūlyčiau rinktis tik švelnias, nes kitaip bus kartu). Tada apvolioti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvesėliuose su sezamo sėklomis. Apkepkite keptuvėje.
Pastaba. Šis patiekalas yra gana keisto skonio, dėl to prieš gamindami šeimai pirma paragaukite :)
Autorius: Ausra
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų (sėklos)
1 vienetas kiaušinių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
šiek tiek pomidorų padažo (arba garstyčios)
šiek tiek dešros (virta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsos griežinėlius apvolioti miltuose ir aptepti plonu pomidorų padažo arba garstyčių sluoksniu (ištepkite visą plotą, bet kuo ploniau, be to garstyčias siūlyčiau rinktis tik švelnias, nes kitaip bus kartu). Tada apvolioti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvesėliuose su sezamo sėklomis. Apkepkite keptuvėje.
Pastaba. Šis patiekalas yra gana keisto skonio, dėl to prieš gamindami šeimai pirma paragaukite :)