• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 100 gramų lešių (džiovinti)
  • 1 vienetas morkų
  • 100 gramų žirnių (džiovinti)
  • 100 gramų dešrelių (Biovelos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (daržovių)
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 100 gramų lešių (džiovinti)
  • 1 vienetas morkų
  • 100 gramų žirnių (džiovinti)
  • 100 gramų dešrelių (Biovelos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (daržovių)
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žirnius išbrinkinkite per naktį ir virkite kartu su lęšiais daržovių sultinyje. Virkite maždaug apie 15 - 20 min. ant mažos ugnies. Įkaitintame aliejuje pakepinkite griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir kepkite tol, kol daržovės suminkštės. Tada sudėkite pjaustytas dešreles ir dar pakepkite kelias min., pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite dešreles su daržovėmis į puodą su žirniais ir lęšiais, jei reikia - pasūdykite. Išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite tol, kol žirniai bus minkšti. Prieš valgant troškinį apibarstykite skrudinto migdolo drožlėmis.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų